dilluns, 23 de setembre del 2013

LA ROBA i les Estacions

Amb aquestes làmines de vocabulari podeu aprendre o revisar una gran quantitat de paraules. Els professors teniu l'opció d'aprofitar el fet que estiguin organitzades per estacions per presentar a les vostres classes un vocabulari més adequat a cada moment de l'any. Hi ha dues versions de cada estació, una amb el vocabulari i l'altra amb buits per omplir.

Al final trobareu algunes preguntes per practicar la conversa.

divendres, 20 de setembre del 2013

ANAR o ANAR-SE'N?

Aquesta fitxa t'ajudarà a entendre la diferència que hi ha entre aquests dos verbs. Després, trobaràs un exercici per poder practicar.

dijous, 12 de setembre del 2013

QUINA ÉS LA COSA MÉS MACA QUE HAS FET AQUEST ESTIU? - Els participis irregulars

Una activitat per revisar el Pretèrit Indefinit i els participis irregulars.

S'acaba l'estiu i, amb ell, les vacances. Alguns potser ja fa temps que les heu acabat. Tanmateix, aquest tema és una bona excusa per revisar els passats i practicar una mica els participis irregulars.

dimecres, 4 de setembre del 2013

SOPA DE LLETRES, 9 paraules que ens agraden.



Pots mirar-te la proposta d'aquesta sopa de lletres com una broma o no, tot depèn de si creus en les casualitats o en les sincronicitats :)

dilluns, 2 de setembre del 2013

LA DIVERSITAT ÉS DIVERTIDA :)


Les diferències són una gran oportunitat per ampliar el nostre horitzó i anar més enllà dels nostres límits. Veure per un moment amb uns ulls diferents, aprendre una paraula nova, instantàniament ens connecta amb algú altre i el nostre món s'expandeix i s'enriqueix amb el món de l'altre.